Blog Fitlife

Ganterele reglabile sunt o alegere populară în rândul celor care doresc să își îmbunătățească forța și masa musculară. Acestea sunt dispozitive portabile, care permit utilizatorului să schimbe greutatea în funcție de nevoile sale. Ganterele sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, dar majoritatea pot fi ajustate cu ajutorul unor butoane sau a unor dispozitive de blocare, care permit utilizatorului să modifice greutatea. De asemenea, sunt destinate utilizării acasă sau în săli cu trafic redus și circuit închis, cum ar fi studiourile de personal trainer.

Coarda de sarituri este un accesoriu de antrenament care nu se demodeaza niciodata. Indiferent de varsta, de la copii la adulti, coarda de sarit poate fi folosita in programul de antrenament zilnic. Este adevarat, structura si designul s-a schimbat de-a lungul timpului, insa principiul de baza a ramas la fel.

Vrei sa scapi de sedentarism cu ajutorul unei benzi de alergare dar nu ai suficient spațiu in casă? Alege o banda de alergare pliabilă! Benzile de alergare pliabile sunt o modalitate excelentă de antrenament cardio, mai ales pentru începători. Benzile de alergare sau de mers pliabile sunt ideale pentru spații mici deoarece pot fi depozitate cu ușurință sub pat, după un dulap sau canapea. De asemenea, le puteți folosi în timp ce lucrați la birou sau vă uitați la televizor, cadrul unora dintre aceste benzi poate sta pliat si când banda este in funcțiune.

Înfometarea și dietele drastice nu sunt cele mai bune solutii pentru obținerea unui corp frumos, gata de plajă. Secretul constă în tonifiere. Un corp tonifiat arată mult mai bine decât un corp slab. Tonifierea ajută la definirea formelor, mușchilor și liniilor corpului. Pentru a avea acel aspect ferm, caracteristic unui corp tonifiat, este necesar să te antrenezi cu greutăți mari. Dacă vrei să scapi de stratul de grăsime care acoperă mușchii și să-ți definești structura musculară, trebuie să combini antrenamentul cu o alimentație sănătoasă, săracă în calorii.

Suntem onorati sa fim distribuitori de echipamente fitness de lux NOHrD in Romania. NOHrD a gasit un echilibru perfect intre lux, naturalete si calitate ridicata, oferind echipamente ideale pentru sali de fitness de lux, hoteluri, SPA-uri si studiouri de fitness de acasa. Mai jos veti gasi detalii despre produsele NOHrD.

Esti indragostit de fitness? In luna Iubirii ai sansa de a castiga o bicicleta spinning Deluxe Merach. Aceasta bicicleta cu design modern este ideala pentru antrenament acasa si poate fi folosita atat de barbati, cat si de femei. Antrenati-va impreuna si comparati-va performantele.

In parteneriat cu MBH Fitness, MS Fitness proiecteaza si produce echipamente fitness profesionale pentru uz comercial, oferind solutii complete pentru echiparea salilor de fitness. De la benzi de alergat, biciclete si aparate de vaslit, la aparate de forta duale sau individuale si chiar statii de antrenament complete, toate proiectate cu scopul de a livra o solutie cat mai buna pentru client.

Faceți cunoștință cu Hex Bar, cea mai îndrăgită bară de forță a instructorilor de fitness, dar și cea mai puțin utilizată. Chiar și atunci când sala de sport este plină și cursanții așteaptă un echipament liber, există o bară hexagonală disponibilă. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece a apărut destul de recent în România și oamenii nu știu câte opțiuni de exercițiu oferă acest instrument.

FlexBeam - dispozitiv pentru recuperare cu infraroșu, proiectat ingenios ca răspuns fiziologic optim pentru tine, cei dragi și chiar pentru animalele de companie. Lumina roșie valorificată de FlexBeam este non-invazivă, non-toxică și susținută științific de mii de studii evaluate de specialisti, dovedite clinic că susțin capacitatea naturală a corpului de a se vindeca. Spre deosebire de orice alt dispozitiv de recuperare cu infraroșu de pe piață, FlexBeam este proiectat pentru corpul uman. Designul său unic permite luminii să pătrundă adânc în zonele greu accesibile ale corpului, cum ar fi articulația genunchiului și a umărului, ceea ce este imposibil de realizat cu panouri luminoase plate.

 

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și deja ne gândim ce cadouri să alegem pentru cei dragi. Dacă ai prieteni sau rude pasionate de fitness, ajută-i să obțină corpul mult visat oferindu-le un cadou fitness. Pe langă gestul frumos, un aparat sau accesoriu fitness va aduce multe beneficii pentru sănătatea celor dragi, deoarece sportul înseamnă sănătate, iar activitatea fizica aduce multe beneficii cardiace și respiratorii, menține greutatea normală, scade grăsimile din sânge și reduce stresul.

Creat la
 Set Descending Direction
10 per page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5