In perioada 21-22 martie 2015, echipa de profesionisti FitLife a fost cuprinsa de pasiunea pentru sport a trainerilor participanti la cea de-a 5-a Conventie Internationala de Fitness, desfasurata in Bucuresti, la Hotel Ramada Park. Evenimentul a crescut semnificativ fata de editia precedenta, mai mult de 60 de presenteri nationali si internationali contribuind cu peste 100 de clase si seminarii la energia pozitiva si atmosfera electrizanta a celor prezenti la conventie. 

FitLife a venit la eveniment cu un program special destinat trainerilor:

FitLife Trainers Academy - prima comunitate de networking deschisa tuturor profesionistilor din sport.

Acesta asigura o serie de avantaje pe care FitLife le ofera trainerilor autorizati, instructorilor de fitness, profesorilor de sport, preparatorilor fizici si antrenorilor de la cluburi sportive care vor sa faca performanta, sa isi suplimenteze veniturile sau sa obtina avantaje pentru clientii lor. 

La standul FitLife, toti cei prezenti la conventie au avut posibilitatea de a admira si testa echipamente de antrenament, unele dintre ele noutati, recunoscute pe piata de fitness la nivel international: 

  • IRON GYM – produse destinate antrenamentului acasa in mod profesionist
  • WATERROWER – singurul aparat de vaslit cu apa din Romania, un excelent aparat de cardio ce lucreaza 84% din masa musculara; cel mai puternic trend din ultimii ani.
  • MARPO – echipamente exceptionale de antrenament cu franghie, potrivite atat pentru antrenamentul cardio, cat si pentru cel de forta, recomandate de traineri nationali si internationali
  • MIIEGO – casti profesionale wireless, ideale atat in antrenamentele de fitness, cat si pentru alergare sau cycling, folosite de alergatori si atleti din toata lumea.
  • Echipamente de compresie si recuperare sportiva, recomandate dupa antrenament sau in cazul accidentarilor.

Cea de-a 5-a Conventie Internationala de Fitness a fost un real succes, mai mult de 1000 de participanti din peste 7 tari s-au unit sub aceeasi pasiune pentru sport.

 

Pasiune care ne anima si pe noi.

 

FitLife. Pasiune pentru sport.