Adaptive Motion Trainer 885

Cu un design premium şi inovativ, modelul AMT 885 duce fitness-ul la un cu totul alt nivel prin adăugarea tehnologiei Open Stride™. Această piesă unică de antrenament angrenează exerciţii de fitness din toate nivelurile, cu o varietate infinită de paşi pentru un antrenament eficient, personalizat, cu impact redus.

AMT 885 oferă o varietate mare de exerciţii cardio, fără a fi nevoie de schimbarea aparatelor în cadrul antrenamentului.

AMT a demonstrat deja că rata de ardere a caloriilor este mai mare decat la alte echipamente cardio. Modelul 885 de la Precor va fi cel mai antrenant aparat cardio din proiectul tău de sală, dar şi cel mai uşor şi plăcut de folosit.

Nu trebuie sa aşteptaţi rândul la biciclete sau benzi de alergare, atâta timp cât tehnologia Open Stride™ poate oferi antrenamente similare.

Modelele mai vechi de AMT redefineau bicicletele eliptice, însă după numai câţiva paşi parcursi cu noul AMT 885, cei mai mulţi exclamau „Wow!”. Modelul 885 cu tehnologia Open Stride™ creează o nouă experienţă de utilizare, cu totul specială. Open Stride™ permite nu numai configurarea lungimii pasului, ci şi a înălţimii acestuia, oferind posibilităţi infinite de paşi.

Păşeşte vertical şi obţii un stepper, măreşti rezistenţa şi ai un climber! Păşeşti apoi orizontal, mergi, alergi uşor sau sprint pe o lungime ce poate ajunge la 91 cm!

Pentru totdeauna, un singur aparat care să le cuprindă pe toate nu face compromisuri la performanţă.

Pasi AMT885

Flexibilitatea sporită a noului AMT 885 cu Open Stride™ face ca timpul de ajustare să fie minim. Acest aparat se potriveşte cu orice utilizator, indiferent de mărime sau nivelul de performanţă în fitness.

Configurare pasi AMT885


Fiecare element al noului AMT 885 contribuie la o experienţă extraordinară!

Echipamentele AMT au evoluat incredibil tocmai pentru a te face şi mai competitiv. Împreună cu progresul semnificativ adus de tehnologia Open Stride™, AMT 885 acordă atenţie sporită personalizării antrenamentului, precum şi oferirii unui aparat uşor de întreţinut.

Elemente AMT885

• Noi platforme care furnizează mişcari şi senzaţii îmbunătăţite

• Open Stride™ oferă posibilitatea de a configura înălţmea pasului pentru antrenament variat, personalizat pe toate dimensiunile şi nivelurile de performanţă

• Noul AMT măreşte lungimea pasului de la 69 cm la 91 cm pentru a se potrivi alergătorilor şi utilizatorilor mai inalti

• Noul aspect este mai compact, mai simplu şi mai uşor de utilizat

• Noile modele de mânere cu 3 poziţii diferite se potrivesc utilizatorilor cu maini mici şi permit o mai bună stabilitate la efectuarea antrenamentului pentru zona inferioara a corpului

• Zona de depozitare a obiectelor personale – cu 500% mai mare

• Pedale noi şi spaţiu de vârfuri pentru rază mai mare de mişcare, fără disconfort

  

Caracteristici-cheie:

Mişcare adaptată cu tehnologia Open Stride™

Open Stride™ este o particularitate unică ce permite utilizatorilor să ajusteze înălţimea pasului între 17 şi 25 cm şi lungimea pasului între 0 şi 91 cm, oferind posibilităţi infinite de mişcare pentru antrenarea diferitelor grupe de muşchi. Pe lângă această caracteristică, utilizatorii pot seta intensitatea antrenamentului alegând între cele 20 de niveluri disponibile la noul AMT 885.

Antrenarea diferitelor grupe musculare

Utilizatorii pot folosi de la paşi scurţi la paşi alungiţi, de la mers la alergare, urcare sau orice alte mişcări între ele, permiţând concentrarea pe anumite grupe de muşchi sau pe întregul corp în timpul antrenamentului.

Stride Dial

Opţiunea ajută utilizatorii să vizualizeze lungimea pasului pentru a determina grupa musculară antrenată.

Variante multiple de apucare a mânerului

Cele trei poziţii de apucare a mânerului oferă confort sporit, potrivit mai multor tipuri de utilizator. Este prezent şi mânerul pentru monitorizare a ritmului cardiac, de asemenea utilizat pentru stabilitate şi confort în antrenamentul părţii inferioare a corpului.

Ardere intensivă a caloriilor

AMT solicită consumarea unei cantităţi însemnate de oxigen şi de energie, îmbunătăţind condiţia fizică şi facilitând pierderea în greutate.

Antrenament pentru întregul corp

Dubla acţiune permite antrenarea părţii superioare şi inferioare a corpului. Mâinile sunt folosite în mişcarea de împins şi tras pentru a maximiza eficienţa antrenamentului.

Personalizarea experienţei începe cu o simplă atingere

Folosirea consolei P80 de pe noul AMT este la fel de uşor pentru utilizatori ca folosirea unui smartphone. Este nevoie doar de o atingere, un gest şi ei vor experimenta un alt nivel de antrenament personalizat. Această interfaţă simplă le permite să preia controlul şi să rămână conectati experienţei.


Consola AMT885Consola P80 este un mare succes pentru iubitorii de cardio la sala de fitness şi pentru posesorii de săli deopotrivă datorită uşurinţei de utilizare şi posibilităţii de folosire intensivă. Cu cât pot interacţiona mai mult cu această consolă, cu atât mai bogată este experienţa din sala de fitness.










Pentru mai multe detalii: http://www.amtfitness.com/amt-885