Încă din 1997, Inred este un dezvoltator şi producător important de echipamente fitness profesionale de succes. Reuşeşte să fie în permanenţă la curent cu tendinţele fitness din întreaga lume şi îşi surprinde clienţii cu elemente inovatoare. Produsele sale sunt utilizate în mod frecvent chiar şi la pregătirea profesională a unor sportivi campioni la Jocurile Olimpice.                              JN9.5, cel mai nou model de la Inred, vine cu o serie de avantaje în plus faţă de benzile profesionale anterioare. Mai jos regăsiţi caracteristicile esenţiale prezente la acest model:

 JN9.5

            Cu produse create printr-un procedeu eficient de manufacturare, facilităţi avansate, împreună cu o îndemânare deosebită şi servicii excelente post-vânzare, Inred oferă cu încredere calitate superioară, preţuri competitive şi timp de livrare accesibil.

         Produsele sale sunt expuse în mod constant spre testare la evenimente internaţionale consacrate în domeniul fitnessului.

          Event Inred

         Cu peste 17 ani experienţă în crearea, producerea şi aprovizionarea cu echipamente fitness a clienţilor din toată lumea, Inred furnizează produse funcţionale, durabile şi mereu în ultimele trenduri.