Evenimente

22Jan
22Jan

Esti indragostit de fitness? In luna Iubirii ai sansa de a castiga o bicicleta spinning Deluxe Merach. Aceasta bicicleta cu design modern este ideala pentru antrenament acasa si poate fi folosita atat de barbati, cat si de femei. Antrenati-va impreuna si comparati-va performantele.

23Jan
23Jan

Sportul unește oameni cu aceleași pasiuni, interese, dorințe. S-a demonstrat weekend-ul trecut, la a șaptea ediție ABC Fitness Convention. Acest eveniment a unit oameni din toată România, chiar și din afara granițelor. Ne bucurăm că am luat parte la acest eveniment în calitate de partener ABC Fitness, dar și ca organizator al concursului de Duminică, 11 Noiembrie.

23Jan
23Jan

Totul a început de la un hobby, de la ”pasiunea mea pentru sport”.  Așa începe povestea Fitlife, de la dorinta de a avea cele mai performante aparate fitness. Din 2007 până în prezent devenind unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente fitness și articole sportive din România.

ATS (All Time Sport) a pornit de la aceeași pasiune, de la ideea de a face performanță dintr-un hobby, dintr-o pasiune. Din dorința de a le oferi și celorlalți posibilitatea de a face performanță din sport, în 2009 a luat ființă Asociația Sportivă ATS. Această asociație a fost înființată din dorința iubitorilor de minifotbal de a participa la un campionat  bine organizat, cu posibilități reale de a crea performanță, aceasta marcând începutul unui nou capitol în fotbalul clujean disputat pe teren sintetic de dimensiuni reduse.

23Jan
23Jan

Suntem alături de cei care au aceeași pasiune ca și noi, pasiunea pentru sport. De aceea, începând cu luna Martie, suntem colaboratorii uneia dintre cele mai mari școli de fitness din România. Dacă vă întrebați de ce această colaborare, vă putem spune că am descoperit, la toți cei care vor să urmeze un curs de „Instructor Fitness” sau „Personal Trainer”, o pasiune pentru sport, o dorință aparte de a transforma o pasiune într-un loc de muncă, într-o afacere. Ne asemănăm foarte mult în această privință, deoarece și noi am pornit de la un hobby și am ajuns sa facem din acesta o afacere.

14Nov
14Nov

Iată ca a sosit și ediția cu numărul 6, a celui mai antrenant eveniment de fitness organizat la București. Ne bucurăm că am putut fi alături de voi, vă mulțumim vă ne-ați ales ca parteneri și sperăm că activitatea noastră la acest eveniment, a fost la fel de antrenantă.

06May
06May

FitLife a participat ca partener si expozant la Campionatului National de Skandenberg, desfasurat la Brasov, un eveniment sportiv ce a reunit un numar mare de participanti foarte bine antrenati pentru toate categoriile de varsta si greutate. Evenimentul este unul foarte important in domeniu intrucat in cadrul lui se coopteaza participanti pentru lotul national de skandenberg.

06May
06May

Echipa de profesionisti FitLife a fost cuprinsa de pasiunea pentru sport a trainerilor participanti la cea de-a 5-a Conventie Internationala de Fitness, desfasurata in Bucuresti, la Hotel Ramada Park.

Creat la
 Set Descending Direction
10 per page