Iată ca a sosit și ediția cu numărul 6, a celui mai antrenant eveniment de fitness organizat la București. Ne bucurăm că am putut fi alături de voi, vă mulțumim vă ne-ați ales ca parteneri și sperăm că activitatea noastră la acest eveniment, a fost la fel de antrenantă.

În cadrul acestui eveniment, echipa Fitlife, a organizat un concurs de functional training, destinat iubitorilor de sport.

Concurenții înscriși au fost supuși următoarelor probe:

Proba 1: WaterRower – în cadrul acestei probe, băieții au trebuit să ”vâslească” 1000 m, iar fetele 500 m cu ajutorul aparatului de vâslit WaterRower.

aparat de vaslit

Proba 2: Genoflexiuni cu împins kettlebells – în cadrul acestui concurs, atât fetele, cât și băieții, au avut de efectuat câte 16 genoflexiuni, diferența între aceștia fiind dată de greutatea kettlebell-urilor: băieți 8 kg, fete 4 kg.

accesorii fitness

Proba 3: Ridicarea din genuflexinune deasupra capului a unei mingii Slam ball – participanții au concurat ridicând mingea slam ball (de 10 kg fetele și de 15 kg băieții) din genuflexiune deasupra capului.

slam ball

Proba 4: Fandări cu bulgarian bag – atât băieții, cât și fetele, au avut de efectuat câte 16 fandări. Greutatea bulgarian bag la fete a fost de 10 kg, iar la băieți de 20 kg.

bulgarian bag

Concursul a fost foarte antrenant, cu o atmosferă combatantă. Cel mai bun timp, pentru întreg circuitul, la băieți a fost sub 5 minute, iar la fete sub 3 minute.

Mulțumim tuturor participanților și felicitări câștigătorilor! Sperăm că v-a plăcut concursul nostru și vă așteptăm și la anul, cu noi provocări.

În cele din urmă, vă împărtășim câteva poze de la festivitatea de premiere și tortul aniversar.

La mulți ani ABC Fitness și la cât mai mulți ani împreună!

festivitate de premiere