Salutare
Adresa de email:

Prin abonarea la newsletter sunt de acord sa primesc oferte comerciale, notificari privind reducerile de pret si noutati despre produse.

Nu, multumesc

TRANSPORT GRATUIT PESTE 500 DE RON.

Inred

Inred s-a specializat in productia de benzi de alergare cu utilizare rezidentiala, avand peste 19 ani de experienta in domeniul manufacturii si producerii de echipamente fitness. Investitia in tehnologie, stabilirea unor formule proprii patentate, calitatea produselor, personalul calificat, folosirea celor mai noi softuri de proiectare a echipamentelor si raportul calitate/pret extrem de bun, l-au propulsat in postura unuia dintre exportatorii importanti pentru Europa, SUA si Asia.

Anul 2000 a fost unul extrem de important pentru cei de la Inred, deoarece atunci a fost conceputa si realizata prima banda de alergare sub marca proprie. A urmat o crestere infloritoare a acestui brand, anul 2005 marcand un nou succes - a fost anul in care s-a realizat designul primului aparat de vibratie.

Desi tendintele pietei actuale sunt mereu in schimbare, Inred ramane dedicat, aducand in atentia clientilor cele mai inovatoare si inalte calitativ benzi de alergare pentru utilizare rezidentiala.

Stiai ca:

  • Pe langa benzile de alergare si aparatele de vibratie, Inred a inceput producerea statiilor de crossfit, bancilor si aparatelor libere.
  • Colaborarile de succes cu cei din Korea ?i Japonia, au dus la inceperea colaborarii si cu Decathlon.

There are no products matching the selection.


Vezi toate produsele Inred