Salutare
Adresa de email:

Nu, multumesc

Livrare si plata

Cum plasez comenzi online?

Dupa ce alegeti produsele cautate, plasarea efectiva a comenzii online devine mult mai simpla:

  1. Click pe butonul “Adauga in cos”.
  2. Alegeti una dintre optiunile deschise in pagina, “Vezi cos” (vizualizare produse alese spre comandare) sau “Finalizare comanda” (finalizarea procesului de comanda).
  3. Vezi cos: aici aveti posibilitatea sa verificati dacă produsul si cantitatea corespund nevoilor dumneavoastra si, implicit, sa modificati cosul de cumparaturi. Pentru a merge mai departe, click pe ”Finalizare comanda”.
  4. Alege modul de comanda. Puteti continua procesul de comanda ca vizitator, fara cont, sau autentificandu-va in contul dumneavoastra prin informatiile cerute. Click apoi pe ”Continua”.
  5. Informatii de facturare: alegeti modalitatea de facturare (”Persoana fizica” sau ”Persoana juridica”), apoi completati campurile libere.
  6. Metoda de livrare: vizualizati tariful aferent localitatii de livrare.
  7. Metoda de plata: vizualizati modalitatile de plata disponibile.
  8. Revizuire comanda: verificati inca o data produsele alese, tariful de livrare si modalitatea de plata.

Pentru a va ajuta sa monitorizati evolutia in procesul de comanda online, in dreapta paginii veti observa pasii pe care i-ati parcurs pana acum, cu informatiile aferente completate. Tot aici aveti posibilitatea sa modificati informatiile introduse prin click pe ”Schimba”.

Daca intampinati dificultati in plasarea comenzii online, ne puteti contacta telefonic la numarul 0731.022.822 sau prin email la contact@fitlife.ro

Ne face mare placere sa va oferim informatiile necesare legate de comenzi, plasarea si evoluţia lor sau specificatii ale produselor noastre.

In urma comenzii veti primi un e-mail de confirmare si veti fi contactat de un specialist SC BNT SISTEM Srl pentru a confirma comanda.