Intra in cont sa castigi Puncte de fidelitate pentru promovarea pe Facebook!

Aparate recuperare medicala si kinetoterapie

Spre deosebire de aparatele de forță convenționale, aparatele din seria RE-LIFE, au rezistenta hidraulică, fiind destinate celor care nu sunt adepții greutăților mari și preferă să nu depună mult efort fizic, femeilor care iubesc sportul, precum și studiourilor mici și sălilor de sport pentru recuperare.

Seria RE-LIFE este formată din 8 seturi de echipamente cu rezistență hidraulică, care pot fi utilizate pentru funcționarea bidirecțională a vitezei constante și 1 aparat de stretching. Cele 8 echipamente de exerciții cu rezistenta hidraulica sunt echivalente a 15 tipuri de echipamente tradiționale, iar aparatul de stretching este util înainte și după exerciții. Aceste aparate sunt numite si aparate fitness circuit, deoarece sunt folosite in antrenamentele de grup.

Seria RE-LIFE este formată din 8 seturi de echipamente cu rezistență hidraulică, care pot fi utilizate pentru funcționarea bidirecțională a vitezei constante și 1 aparat de stretching. Cele 8 echipamente de exerciții cu rezistenta hidraulica sunt echivalente a 15 tipuri de echipamente tradiționale, iar aparatul de stretching este util înainte și după exerciții.

Produsele se vand doar la set, toate cele 9 aparate de recuperare necesare pentru amenajarea unei sali de kinetoterapie.

Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina