Intra in cont sa castigi Puncte de fidelitate pentru promovarea pe Facebook!

Fitness

Banda de alergare manuala curbata, SprintBok by NOHrD  • Banda de alergare SprintBok de la NOHrD ofera utilizatorilor toate avantajele unui antrenament functional, auto-determinat.

  • SprintBok de la NOHrD nu cunoaste limite de viteza si nici nu necesita setari.

  • Cadrul din lemn contribuie la reducerea vibratiilor atunci cand aparatul este in uz

  • Banda de alergare SprintBok de la NOHrD dispune de un ghidon elegant si robust, cu o tableta de 17,3 "

  • Suprafata de alergare: 160 cm x 45 cm

  • Greutate maxima utilizator: 160 kg

  • Greutate produs: 100 kg

  • Producator: Nohrd*Pretul difera in functie de lemnul din care este realizat aparatul.
**Produsul se aduce pe comanda, contactati-ne pentru detalii!

 Cod Produs: 23100

Disponibilitate: La comanda

Pret:
45.994,00 RON
Cumparand acest produs castigi 4599 Puncte de fidelitate.

Descriere

Banda de alergare SprintBok de la NOHrD ofera utilizatorilor toate avantajele unui antrenament functional, auto-determinat: centura compusa din lamele flexibile din lemn si ingineria cu bile de precizie, este alimentata exclusiv de activitatea utilizatorului. SprintBok de la NOHrD nu cunoaste limite de viteza si nici nu necesita setari. In mod variabil, antrenamentul poate incepe de la o plimbare confortabila pana la un sprint total, alergatorii isi pot determina pe deplin ritmul in functie de capacitatea personala de a alerga.
Cadrul din lemn contribuie la reducerea vibratiilor atunci cand aparatul este in uz.
Banda de alergare SprintBok de la NOHrD dispune de un ghidon elegant si robust, cu o tableta de 17,3 " pentru noua aplicatie SprintBok. Utilizatorii pot urmari datele de performanta in timpul utilizarii.
Detalii tehnice: greutate: 100 kg, greutate max. utilizator: 160 kg, suprafata de alergare: 160 cm x 45 cm, dimensiuni: 180 cm x 70 cm x 140 cm, contine 2 roti pentru manevrare usoara, latime cadru lemn: 8 cm, zgomot redus la functionare in timpul utilizarii.
Benzile de alergare NOHrD sunt fabricate din: lemn de frasin solid, stejar, cires si nuc (pretul difera in functie de model)


Centura Flexi-Slat / Impact redus - cureaua pentru banda de alergare Sprintbok este formata din 62 de sipci mobile din lemn, fiecare cu finisaj linoleum, alese pentru proprietatile sale naturale si durabile. Lamelele flexi sunt ideale pentru absorbtia socurilor in timpul antrenamentului de alergare.


Alergare intuitiva / 100% autodeterminata - conceputa pentru a se adapta imediat la forta si stilul de alergare a utilizatorului, rezultand un antrenament de alergare de intensitate mai mare si mai eficient in comparatie cu benzile de alergare motorizate: arderea caloriilor cu 30% mai mare.
Specificatii

Additional Information

Greutate 120.0000
Disponibilitate La comanda
Producator NOHRD
Destinatie Acasa, Cluburi/ hoteluri, Sali de fitness
Greutate Peste 100 kg
Greutate suportata 160 kg
Afisaj Da

Download

Comentarii

Fi primul care comenteaza acest produs

Scrie propriul tau comentariu

Cum evaluezi acest produs?

Calitate 0 din 5
Pret 0 din 5
Valoare 0 din 5