Despre noi

Fitlife.ro face parte din grupul BNT SISTEM SRL fiind ramura dedicata sportului si fitnessului.

Desi am pornit de la un simplu hobby si de la dorinta de a avea cele mai performante aparate de fitness, in peste 10 ani de activitate, am devenit unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente de fitness si articole sportive din Romania.

Vasta experienta acumulata in acest timp permite echipei Fitlife.ro sa acorde consultanta si suport continuu celor peste 2.000 de clienti din diverse segmente: retaileri, sali de fitness, hoteluri, cluburi de wellness si spa-uri, dezvoltatori de proiecte rezidentiale sau office, universitati, organizatii guvernamentale,  persoane fizice si echipe sportive.

Oferim produse si servicii personalizate clientilor nostri prin:

Magazin online de echipamente fitness

Magazinul nostru online ofera utilizatorilor cele mai bune solutii pentru un mod de viata activ. Produsele noastre sunt atent alese si testate pentru a oferi cele mai bune conditii de antrenament sportiv tuturor, de la sportivi de performanta la copii si varstnici. Veti gasi o gama completa de aparate de vaslit, benzi de alergat, biciclete fitness pentru antrenament cardio precum si echipamente de fitness pentru forta, de la aparate fitness multifunctionale la banci, gantere si greutati libere. Completam gama de produse cu accesorii de aerobic, yoga, functional training, precum si accesorii de recuperare medicala.
Vizitati magazinul online la adresa www.fitlife.ro

Proiecte sali de fitness

Prin departamentul de vanzari dedicat segmentului business to business, va oferim posibilitatea de achizitionare a echipamentelor fitness prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP/SICAP), unde ne gasiti cu denumirea de S.C. BNT SISTEM S.R.L. De asemenea, suntem aproape de cei care vor sa-si deschida o sala de fitness din buget propriu sau apeleaza la Fonduri Europene sau Start-up Nation. Va ajutam in stabilirea bugetului si va recomandam ultimele solutii in domeniul salilor de fitness, de la pardoseli fitness la aparate si accesorii de antrenament moderne.

Cateva sali de fitness din portofoliul nostru:

Big fitness - sala de fitness in Cluj-Napoca

echipare sala fitness cluj

Future Training Sibiu - sala de Personal training

sala de personal training

Dtox Fitness Studio - studio de rowing si functional training in Cluj-Napoca

studio dtox

Health Club at Athenee Palace Hilton - Bucuresti

sala hotel

Pentru mai multe informatii si oferte personalizate pentru echiparea salilor de fitness, contacteaza-ne:
T: 0722-800-483
E: vanzari@fitlife.ro

Distribuitie

Suntem importatori si distributitori oficiali pentru branduri celebre, recunoscute international. Avem un mix complex de branduri de echipamente fitness si sport, producatori de: benzi de alergare, biciclete eliptice, verticale si orizontale, aparate de vaslit, steppere, aparate multifunctionale, precum si accesorii aerobic si echipamente sportive. Dintre brandurile consacrate de produse si echipamente fitness, amintim: Precor, LifeSpan, Powertec, WaterRower, Impulse, Nohrd, Sveltus, Dayu Fitness, etc. Oricine poate deveni distribuitor Fitlife dar anumite industrii si domenii de activitate sunt mai potrivite decat altele. Ne diferentiem de alti distribuitori prin faptul ca incercam sa oferim partenerilor nostri cele mai avantajoase conditii comerciale. Daca sunteti interesati sa deveniti distribuitori fitlife.ro, va rugam sa trimiteti solicitarea pe contact@fitlife.ro.

Credem in valoarea unei vieti active si ne-am pastrat pasiunea pentru sport si fitness de la care a pornit povestea Fitlife.ro, ceea ce ne-a determinat sa ii sustinem pe cei care ne-au impartasit valorile, de la cei care practica un sport din pura placere, pana la cei care doresc sa atinga performanta - ca vicecampioana mondiala la fitness - Laura Cupsa.