Salutare
Adresa de email:

Nu, multumesc

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului de comert electronic www.fitlife.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. BNT SISTEM SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului. INTRODUCERE Acest site este proprietatea BNT SISTEM SRL.

Site-ul este gazduit de serverele proprii. BNT SISTEM SRL isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania la care sunt colocate serverele fara o alta avertizare.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site www.fitlife.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BNT SISTEM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul BNT SISTEM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

BNT SISTEM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

BNT SISTEM SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

BNT SISTEM SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

BNT SISTEM SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de pe www.fitlife.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. BNT SISTEM SRL nu garanteaza ca produsele achizitionate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site si nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari fata de specificatiile oferite in paginile de prezentare ale respectivului produs.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BNTSISTEM SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dv. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai companiei de curierat rapid care livreaza produsele. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii sau la numarul de fax al societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de BNT SISTEM SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

BNT SISTEM SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial, folosind un certificat digital SSL de 128 de biti eliberat de o autoritate recunoscuta international. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

BNT SISTEM SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Toate produsele beneficiaza de garantie de doi ani incepand din ziua facturarii. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de BNT SISTEM SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor BNT SISTEM SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de BNT SISTEM SRL de la acest client.

Dupa expedierea produselor, companiei BNT SISTEM SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

GRESELI DE TIPARIRE

BNT SISTEM SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre BNT SISTEM SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator respectiv BNT SISTEM SRL.

Produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat si de o copie dupa factura. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului.

Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul BNT SISTEM SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care BNT SISTEM SRL notifica clientul prin email sau fax. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. 

RETUR

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Perioada de retragere mentionata expira la 14 zile de la :

 - ziua în care consumatorul sau o parte ter??, alta decât transportatorul ?i care este indicat? de consumator, intr? în posesia fizic? a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:

 - în cazul în care consumatorul comand? printr-o singur? comand? produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte ter??, alta decât transportatorul ?i care este indicat? de consumator, intr? în posesia fizic? a ultimului produs;

 - în cazul livr?rii unui produs care const? din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte ter??, alta decât transportatorul ?i care este indicat? de consumator, intr? în posesia fizic? a ultimului produs sau a ultimei piese;

 - în cazul contractelor pentru livrarea periodic? de produse pe o perioad? de timp determinat?, ziua în care consumatorul sau o parte ter??, alta decât transportatorul ?i care este indicat? de consumator, intr? în posesia fizic? a primului produs;  

Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaz? profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract.

OBLIGATIILE  BNT SISTEM SRL in conformitate cu OUG 34 din 2014, art. 13

BNT SISTEM SRL ramburseaz? toate sumele pe care le-a primit drept plat? din partea consumatorului, inclusiv, dup? caz, costurile livr?rii, f?r? întârziere nejustificat? ?i, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

 BNT SISTEM SRL ramburseaz? sumele folosind acelea?i modalit??i de plat? ca ?i cele folosite de consumator pentru tranzac?ia ini?ial?, cu excep?ia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o alt? modalitate de plat? ?i cu condi?ia de a nu c?dea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma ramburs?rii.

BNT SISTEM SRL nu este obligat s? ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferit? de BNT SISTEM SRL.

Cu excep?ia cazului în care BNT SISTEM SRL s-a oferit s? recupereze el însu?i produsele, în cazul contractelor de vânzare, BNT SISTEM SRL poate amâna rambursarea pân? la data recep?ion?rii produselor care au f?cut obiectul vânz?rii sau pân? la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform c?reia acesta a trimis produsele c?tre BNT SISTEM SRL, luându-se în considerare data cea mai apropiat?.

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI in conformitate cu OUG 34 din 2014, art. 14

Cu excep?ia cazului în care BNT SISTEM SRL s-a oferit s? recupereze el însu?i produsele, consumatorul returneaz? produsele sau le înmâneaz? BNT SISTEM SRL sau unei persoane autorizate de BNT SISTEM SRL s? recep?ioneze produsele, f?r? întârziere nejustificat? ?i în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat catre BNT SISTEM SRL decizia sa de retragere. Termenul este respectat dac? produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suport? doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excep?ia cazului în care BNT SISTEM SRL accept? s? suporte acele costuri sau în care BNT SISTEM SRL nu a informat consumatorul c? aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spa?iilor comerciale, în cazul c?rora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, BNT SISTEM SRL preia produsele pe cheltuiala sa dac? produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin po?t?.

Consumatorul este responsabil doar în ceea ce prive?te diminuarea valorii produselor rezultat? din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor ?i func?ion?rii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie s? fie descurajant? pentru consumator în a-?i exercita dreptul de retragere.

BNT SISTEM SRL trebuie s? poat? face dovada diminu?rii valorii produselor care rezult? diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor ?i func?ion?rii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. 

EFECTUAREA PLATILOR

Plata produselor livrate se poate efectua bancar prin ordin de plata sau in numerar cu ramburs. Clientii care au contract incheiat cu BNT SISTEM SRL beneficiaza de conditii de plata speciale.

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la BNT SISTEM SRL se incadreaza intre 2 zile si 2 luni din momentul inregistrarii comenzii in serverele BNT SISTEM SRL.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. BNT SISTEM SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat societatii.

CONDITII LEGALE

www.fitlife.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.fitlife.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre BNT SISTEM SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.