Salutare
Adresa de email:

Nu, multumesc

TRANSPORT GRATUIT PESTE 300 DE RON

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului de comert electronic www.fitlife.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. BNT SISTEM SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului. INTRODUCERE Acest site este proprietatea BNT SISTEM SRL.

Site-ul este gazduit de serverele proprii. BNT SISTEM SRL isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania la care sunt colocate serverele fara o alta avertizare.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site www.fitlife.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BNT SISTEM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul BNT SISTEM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

BNT SISTEM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

BNT SISTEM SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

BNT SISTEM SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

BNT SISTEM SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de pe www.fitlife.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. BNT SISTEM SRL nu garanteaza ca produsele achizitionate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site si nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari fata de specificatiile oferite in paginile de prezentare ale respectivului produs.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BNTSISTEM SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dv. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai companiei de curierat rapid care livreaza produsele. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii sau la numarul de fax al societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de BNT SISTEM SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

BNT SISTEM SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial, folosind un certificat digital SSL de 128 de biti eliberat de o autoritate recunoscuta international. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

BNT SISTEM SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Toate produsele beneficiaza de garantie de doi ani incepand din ziua facturarii. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de BNT SISTEM SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor BNT SISTEM SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de BNT SISTEM SRL de la acest client.

Dupa expedierea produselor, companiei BNT SISTEM SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

GRESELI DE TIPARIRE

BNT SISTEM SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta

EFECTUAREA PLATILOR

Plata produselor livrate se poate efectua bancar prin ordin de plata sau in numerar cu ramburs. Clientii care au contract incheiat cu BNT SISTEM SRL beneficiaza de conditii de plata speciale.

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la BNT SISTEM SRL se incadreaza intre 2 zile si 2 luni din momentul inregistrarii comenzii in serverele BNT SISTEM SRL.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. BNT SISTEM SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat societatii.

CONDITII LEGALE

www.fitlife.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.fitlife.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre BNT SISTEM SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.

PARTENER MAGAZIN DE INCREDERE

In scopul functionarii programului "Magazin de incredere" dupa cumparaturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail si numele produsului cumparat vor fi transmise catre compari.ro (Compari.ro fiind in proprietatea Online Comparison Shopping Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clientilor si afisarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de catre Online Comparison Shopping Kft. conform politicii de gestiune si protejare a datelor www.compari.ro."