Intra in cont sa castigi Puncte de fidelitate pentru promovarea pe Facebook!

Ciclotte

logo ciclotte

Ciclotte este un brand italian care a fost creat din necesitatea de a introduce design functional in viata de zi cu zi, care ar putea fi o expresie reala a vietii contemporane in care munca si relaxarea, exercitiul si divertismentul impart o singura dimensiune, in spatii in care toate obiectele pot interactiona intre ele.

Designul produselor este rezultatul cercetarilor inspirate din ergonomie care ofera elemente esentiale. Ciclotte este un echipament de fitness si un accesoriu de mobilier care poate fi integrat in cele mai variate contexte de viata: acasa, birou, sala de gimnastica si aer liber.

Proiectat din carbon pentru a garanta usurinta maxima in utilizare si transportabilitatea, caracterizat printr-o forma circulara iconica care aminteste de monociclele retro de la sfarsitul secolului al XIX-lea si transformat intr-un obiect de inginerie rafinata, Ciclò a devenit in 2007 parte a colectiei permanente de Muzeul Designului Italian, La Triennale di Milano.

Datorita succesului obtinut, in primul rand de o audienta care l-a dorit ca obiect pentru casa lor, proiectul care a fost conceput la nivel industrial, a evoluat intr-o versiune functionala de fitness, cu un accent special pe design, facand cercul iconic un simbol.

Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina