TRANSPORT GRATUIT PESTE 500 DE RON.

Ciclotte

ciclotte

Ciclotte este un brand italian care a fost creat din necesitatea de a introduce design functional in viata de zi cu zi, care ar putea fi o expresie reala a vietii contemporane in care munca si relaxarea, exercitiul si divertismentul impart o singura dimensiune, in spatii in care toate obiectele pot interactiona intre ele.

Designul produselor este rezultatul cercetarilor inspirate din ergonomie care ofera elemente esentiale. Ciclotte este un echipament de fitness si un accesoriu de mobilier care poate fi integrat in cele mai variate contexte de viata: acasa, birou, sala de gimnastica si aer liber.

Ciclotte este o continuare a proiectului Ciclò, un prototip inovator al unei biciclete urbane cu o singura roata, care face acum parte din colectia permanenta expusa la Muzeul de Design Triennale din Milano dupa ce a participat la diferite expozitii internationale. Acesta este modul in care marca Ciclotte si linia sa de produse au devenit in mod efectiv o necesitate pentru designul interior si pentru lumea fitness de lux.

Datorita succesului obtinut, in primul rand de o audienta care l-a dorit ca obiect pentru casa lor, proiectul care a fost conceput la nivel industrial, a evoluat intr-o versiune functionala de fitness, cu un accent special pe design, facand cercul iconic un simbol.

Premii

premii ciclotte

Ciclotte: Design pentru fitness.

Pret
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Pret
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina

Vezi toate produsele Ciclotte