NOHRD

Despre NOHrD by WaterRower

Echipamente de antrenament inovatoare din lemn - Made in Germany

WaterRower Ltd. a fost prezent in Germania inca din 1994. In 2005 insa, a aparut NOHrD, producator de echipamente fitness de inalta calitate, lucrate manual din lemn. Impreuna cu WaterRower, NOHrD a introdus pe piata aparate precum WaterWorkx, WeightWorkx, WallBars, SwingBells si WaterGrinder. In 2013, SlimBeam a fost prezentat industriei de fitness, primind cu promptitudine premiul german PlusX pentru calitate si design. Eticheta NOHrD persista in ceea ce priveste calitatea, designul si durabilitatea, concentrandu-se constant asupra materialelor gestionate natural si durabil.

Produsele originale NOHrD sunt mai mult decat simple echipamente fitness. Ele incorporeaza toate aspectele legate de functionalitate, design si productie durabila. Rezultatul se vede in echipamentele fitness de lux, realizate din materiale naturale, care se potrivesc in orice loc din casa, ca o piesa de mobilier. NOHrD proiecteaza si produce echipamente sportive high-end, cum ar fi aparate multifunctionale pe cablu, banci de antrenament, bare de perete si greutati libere. Toate produsele NOHrD sunt fabricate din lemn din paduri regenerabile din Germania. Echipamentele NOHrD sunt disponibile in lemn de frasin, stejar, cires si nuc, sau in modelele Club mai inchise, toate cu tapiterie optionala din piele artificiala sau din piele naturala.

Suntem importatori si distribuitori de echipamente WaterRower si NOHrD in Romania. Pentru oferte personalizate, contacteaza-ne!

Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Vezi toate produsele NOHrD