Noutati

23Sep
23Sep

Vrei propria ta sală de fitness? Alege programul Start-up Nation. Suntem alături de tine oferindu-ți consultanță gratuită în alegerea echipamentelor și accesoriilor fitness, prețuri preferențiale și oferte personalizate în funcție de buget.

23Jan
23Jan

Avem nevoie de sport și în sistemul public, nu doar în cel privat. Susținem ideea de o viață sănătoasă prin sport și venim în întâmpinarea instituțiilor de stat care doresc construirea sau modernizarea unei săli de sport și fitness cu aparate de calitate la cele mai bune prețuri.

Ne gândim la sănătatea copiilor noștri și ne dorim săli de sport moderne în școliclase de aerobic, yoga, pilates, aquagym sau arte marțiale. Ne gândim la siguranța noastră de zi cu zi și la siguranța noastră ca popor, dorindu-ne militari, polițiști și jandarmi bine pregătiți, care se antrenează în săli de fitness dotate cu aparate cardio și echipamente pentru bodybuilding.

23Jan
23Jan

Sportul unește oameni cu aceleași pasiuni, interese, dorințe. S-a demonstrat weekend-ul trecut, la a șaptea ediție ABC Fitness Convention. Acest eveniment a unit oameni din toată România, chiar și din afara granițelor. Ne bucurăm că am luat parte la acest eveniment în calitate de partener ABC Fitness, dar și ca organizator al concursului de Duminică, 11 Noiembrie.

23Jan
23Jan

Antrenamentul cu stepperul aerobic poate varia de la simplu la complicat, fiind o metodă de antrenament folosită de sălile de fitness pentru clase de grup, dar și acasă. Acest tip de antrenament este ideal pentru sistemul cardiovascular, fiind cunoscut ca un ”antrenament cardio”. Stepperul pentru aerobic poate fi folosit in combinație cu gantere pentru aerobic, bare de exercitii sau alte greutăți pentru aerobic.

23Jan
23Jan

Mulți cred că deținerea unei săli de fitness într-o zonă cu trafic mare este cheia succesului în aceasta afacere. Alții spun că au cei mai buni instructori din oraș și nu mai contează cum arată sala. Total greșit. Locația, instructorii și echipamentele sunt printre cele mai importante aspecte dintr-o sală de fitness, dar nu singurele.

Așadar, dacă ai primit finanțare sau ai resursele necesare pentru deschiderea unei săli de fitness, pe lângă aspectele de mai sus, ține cont de design, de cum să o amenajezi ca să ai succes. Noi îți dăm câteva sfaturi, idei și soluții pentru o sală de fitness de succes.

23Jan
23Jan

Nu cu mult timp în urmă, benzile elastice erau folosite doar ca accesorii complementare în realizarea exercițiilor, pentru încălzire înainte de antrenament sau recuperare musculară. Astăzi, benzile elastice pot fi instrumentul principal într-un antrenament complex, folosit individual, acasă sau în clase de grup, la sală.

Pe lângă beneficiile aduse asupra musculaturii, benzile elastice sunt folosite pentru dezvoltarea sistemului osos, fiind recomandate în scopuri de reabilitare fizică.

23Jan
23Jan

Un fenomen abstract pe piața muncii din România sau doar schimbarea concepției angajatorului despre importanța angajatului și metodele de retenție a acestuia? Unii ar spune că am ajuns vremurile în care România duce lipsă de forță de muncă și angajatorul face tot posibilul să-și păstreze puținii angajați pe care-i are.

Vorbind despre metodele noi de retenție a angajaților, companiile mari nu mai oferă doar un pachet salarial atractiv și dezvoltare profesională ci își stimulează angajații prin: oaze de relaxare la locul de muncă, sală de fitness în interiorul clădirii de birouri, vacanțe, etc. Ideile sunt împărțite, unele companii optând pentru oaze de relaxare altele pentru săli de fitness unde angajatii fac sport. Cu toate acestea trendul merge spre sport, mai ales dacă vorbim de ”muncă de birou”.

23Jan
23Jan

Industria fitnessului este în continuă expansiune, metodele de antrenament se schimbă de la un an la altul, iar accesoriile dezvoltate îți permit să îți schimbi exercițiile ori de câte ori dorești. Îți prezentăm câteva tendințe în antrenamentele din acest an, împreună cu accesoriile recomandate.

23Jan
23Jan

Fie că ești managerul unui hotel, pensiuni sau doar oferi servicii de cazare, deschiderea unei săli de fitness în interiorul acesteia îți poate aduce un avantaj competitiv major. Acest beneficiu vine din schimbarea mentalității omului modern, din cresterea interesului pentru sport, mișcare, alimentație și preocuparea pentru un stil de viață sănătos. Chiar dacă ideea de vacanță te duce cu gandul la relaxare, acest termen nu presupune încetarea tuturor activităților cotidiene ci presupune înlăturarea stresului, grijilor față de job, casă, bani și orientarea activităților către grija de sine. Astfel, înainte să-ți alegi hotelul sau pensiunea în care vei locui pe perioada vacanței, te gândești ce activități vei întreprinde în această perioadă. Iar acum, când grija pentru sănătate și pentru felul în care arăți este atât de important, cu siguranță vei căuta o unitate de cazare cu sală de fitness, saună sau chiar centru Welness și SPA.

23Jan
23Jan

Suntem alături de cei care au aceeași pasiune ca și noi, pasiunea pentru sport. De aceea, începând cu luna Martie, suntem colaboratorii uneia dintre cele mai mari școli de fitness din România. Dacă vă întrebați de ce această colaborare, vă putem spune că am descoperit, la toți cei care vor să urmeze un curs de „Instructor Fitness” sau „Personal Trainer”, o pasiune pentru sport, o dorință aparte de a transforma o pasiune într-un loc de muncă, într-o afacere. Ne asemănăm foarte mult în această privință, deoarece și noi am pornit de la un hobby și am ajuns sa facem din acesta o afacere.

Creat la
 Set Descending Direction
per page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4