Sali de fitness

22Jan
22Jan

In parteneriat cu MBH Fitness, MS Fitness proiecteaza si produce echipamente fitness profesionale pentru uz comercial, oferind solutii complete pentru echiparea salilor de fitness. De la benzi de alergat, biciclete si aparate de vaslit, la aparate de forta duale sau individuale si chiar statii de antrenament complete, toate proiectate cu scopul de a livra o solutie cat mai buna pentru client.

22Jan
22Jan

Faceți cunoștință cu Hex Bar, cea mai îndrăgită bară de forță a instructorilor de fitness, dar și cea mai puțin utilizată. Chiar și atunci când sala de sport este plină și cursanții așteaptă un echipament liber, există o bară hexagonală disponibilă. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece a apărut destul de recent în România și oamenii nu știu câte opțiuni de exercițiu oferă acest instrument.

24Jan
24Jan

Odata cu venirea verii, mulți antrenori își “mută” sala de fitness în aer liber. Chiar dacă un antrenament în aer liber este o adevărată provocare pentru aceștia, cursanții vor aprecia efortul. Dacă te afli în postura de antrenor și cauți metode noi și inovative de antrenament, inspiră-te din acest articol.

24Jan
24Jan

Se pare că indoor rowing-ul, devine mai popular decât indoor cycling-ul, deoarece există o creștere continuă a studiourilor de canotaj în toată lumea. Potrivit studiilor făcute de Harvard Medical School, canotajul poate arde un număr semnificativ de calorii. De exemplu, o persoană care cântărește în jur de 70 kg, poate arde peste 600 de calorii într-o singură oră, dacă vâslește într-un ritm alert.

24Jan
24Jan

Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul echipamentelor fitness, Impulse Fitness reuseste sa ofere o gama variata de aparate destinate utilizarii profesionale sau semiprofesionale. Isi respecta angajamentul de a crea produse inovatoare, de calitate superioara si tocmai acest lucru a facut din Impuls un producator si dezvoltator de top. Recomandam aparatele Impulse pentru sali de fitness cu trafic intens, mediu si redus, oferind solutii personalizate pentru fiecare categorie in parte.

24Jan
24Jan

V-ați întrebat vreodată care este cel mai eficient aparat din sala de fitness? Dacă da, citiți ce scrie celebra revistă Time despre acest lucru. După cum bine știți, cele mai multe aparate fitness pe care le găsiți la sală, sunt proiectate pentru a antrena mușchi specifici - de obicei, un mușchi primar și unul sau mai mulți mușchi secundari. De exemplu, aparatul fitness de tip presă piept, lucrează mușchii pectorali și umerii, în timp ce presa pentru picioare lucrează mușchii din această zonă. Deci, în funcție de mușchii pe care doriți să îi antrenați, alegeți aparatul destinat acestora.

23Sep
23Sep

Vrei propria ta sală de fitness? Alege programul Start-up Nation. Suntem alături de tine oferindu-ți consultanță gratuită în alegerea echipamentelor și accesoriilor fitness, prețuri preferențiale și oferte personalizate în funcție de buget.

23Jan
23Jan

Avem nevoie de sport și în sistemul public, nu doar în cel privat. Susținem ideea de o viață sănătoasă prin sport și venim în întâmpinarea instituțiilor de stat care doresc construirea sau modernizarea unei săli de sport și fitness cu aparate de calitate la cele mai bune prețuri.

Ne gândim la sănătatea copiilor noștri și ne dorim săli de sport moderne în școliclase de aerobic, yoga, pilates, aquagym sau arte marțiale. Ne gândim la siguranța noastră de zi cu zi și la siguranța noastră ca popor, dorindu-ne militari, polițiști și jandarmi bine pregătiți, care se antrenează în săli de fitness dotate cu aparate cardio și echipamente pentru bodybuilding.

23Jan
23Jan

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune soluții pentru echiparea unei săli de fitness, sau doar sunteți curioși care sunt brandurile de top din această industrie, va prezentăm oferta noastră și câteva proiecte realizate. Mulțumim sălilor care au avut încredere în noi și ne-au ajutat să devenim unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente fitness și articole sportive din România.

23Jan
23Jan

Mulți cred că deținerea unei săli de fitness într-o zonă cu trafic mare este cheia succesului în aceasta afacere. Alții spun că au cei mai buni instructori din oraș și nu mai contează cum arată sala. Total greșit. Locația, instructorii și echipamentele sunt printre cele mai importante aspecte dintr-o sală de fitness, dar nu singurele.

Așadar, dacă ai primit finanțare sau ai resursele necesare pentru deschiderea unei săli de fitness, pe lângă aspectele de mai sus, ține cont de design, de cum să o amenajezi ca să ai succes. Noi îți dăm câteva sfaturi, idei și soluții pentru o sală de fitness de succes.

Creat la
 Set Descending Direction
per page
  1. 1
  2. 2