Salutare
Adresa de email:

Prin abonarea la newsletter sunt de acord sa primesc oferte comerciale, notificari privind reducerile de pret si noutati despre produse.

Nu, multumesc

TRANSPORT GRATUIT PESTE 500 DE RON.

Blog Fitlife

Iată ca a sosit și ediția cu numărul 6, a celui mai antrenant eveniment de fitness organizat la București. Ne bucurăm că am putut fi alături de voi, vă mulțumim vă ne-ați ales ca parteneri și sperăm că activitatea noastră la acest eveniment, a fost la fel de antrenantă.

PAVIGYM

0 Comments| Posted in Articole By fitlife fitlife

PAVIGYM este o experienta de fitness unica si revolutionara, ce combina perfect o podea performanta cu tehnologia interactiva, design-uri inspirationale si programe gata de utilizare.

Trainingul functional

0 Comments| Posted in Articole By fitlife fitlife

Exercitiile de training functional implica antrenarea corpului pentru orice solicitare de ordin fizic si pentru a ne indeplini cu succes sarcinile de zi cu zi.

AMT 885 cu Open Stride - Precor

0 Comments| Posted in Articole By fitlife fitlife

Modelul AMT 885 duce fitness-ul la un cu totul alt nivel prin adăugarea tehnologiei Open Stride™. Angrenează exerciţii de fitness din toate nivelurile, cu o varietate infinită de paşi pentru un antrenament eficient, personalizat, cu impact redus.

Comandă pachetul promoţional format din STEPPER + MANŞETE GREUTĂŢI şi te recompensăm cu 15% REDUCERE la stepper. Plasează comanda astăzi. Ofertă este valabilă în limita stocului disponibil.

SEG Superweight este recunoscut mai ales pentru gama de biciclete fitness verticale, orizontale şi eliptice, cu destinaţie profesional-comercială. Datorită calităţii lor superioare şi preţului competitiv, bicicletele SEG sunt recomandate cu încredere de profesioniştii din domeniu.

JN9.5, cel mai nou model de la Inred, vine cu o serie de avantaje în plus faţă de benzile profesionale anterioare.

FitLife a participat ca partener si expozant la Campionatului National de Skandenberg, desfasurat la Brasov, un eveniment sportiv ce a reunit un numar mare de participanti foarte bine antrenati pentru toate categoriile de varsta si greutate. Evenimentul este unul foarte important in domeniu intrucat in cadrul lui se coopteaza participanti pentru lotul national de skandenberg.

Echipa de profesionisti FitLife a fost cuprinsa de pasiunea pentru sport a trainerilor participanti la cea de-a 5-a Conventie Internationala de Fitness, desfasurata in Bucuresti, la Hotel Ramada Park.

Creat la
 Set Descending Direction
per page