Motive esențiale pentru a alege FlexBeam - Dispozitivul pentru recuperare cu infraroșu

 

Dezvoltat de NASA.
Revoluționarea terapiei cu infraroșu pentru toți.

 

 

Ameliorați-vă durerea!

Experimentați ameliorarea durerii și accelerați vindecarea prin îmbunătățirea livrării de oxigen către țesuturile deteriorate, reducând disconfortul cauzat de aportul deficitar de oxigen.

 

Reparați-vă muschii!

Îmbunătățiți fluxul sanguin pentru a elimina durerile musculare prin eliminarea acumulării de acid lactic. Activează activitatea celulelor stem pentru regenerarea țesutului muscular, ajutând la o recuperare și vindecare mai rapidă.

 

Reîncărcați-vă energia!

Reîncărcați-vă bateriile celulare, furnizând lumina de care mitocondriile au nevoie pentru a produce energie sub formă de ATP, sursa de energie a organismului dvs.

 

Recuperați-vă mai repede!

Fie că vă recuperați în urma unei accidentări sau a unei zile solicitante, lumina infraroșie scurtă vă poate accelera recuperarea, ajutând corpul  să se refacă mai eficient și să se autovindece.

 

Studiile arată că FlexBeam are un impact real asupra problemelor musculare și osoase, ajutându-vă să vă recuperați mai repede, să deveniți mai puternic, să obțineți rezultate mai bune și să vă bucurați de un somn mai bun.

Cum funcționează terapia cu lumină roșie

Eliberați vindecarea corpului dumneavoastră 

De-a lungul istoriei noastre evolutive, oamenii au prosperat bucurându-se de întregul spectru al luminii solare, de la culorile vizibile la lungimile de undă invizibile, cum ar fi infraroșii și ultravioletele.

Știința a evidențiat puterea incredibilă a anumitor lungimi de undă de lumină roșie și lumină infraroșie scurtă pentru a trezi mecanismele înnăscute de vindecare ale organismului.

 

Ameliorați. Reparați. Reîncărcați. Recuperați.

Rutina de 10 minute de terapie cu lumină roșie.

 

 

Direcționarea durerii la sursă cu terapia cu lumină roșie

Stimuleaza fluxul sanguin pentru a accelera vindecarea

Terapia cu lumină roșie stimulează fluxul sanguin, reduce inflamarea și ameliorează durerea prin relaxarea vaselor de sânge și creșterea aportului de oxigen. Aceasta vizează problema în esența ei.

Vindecați mai repede procesele inflamatorii dureroase

Inflamația este răspunsul organismului la o potențială deteriorare a țesuturilor, iar durerea este un semnal de ajutor. Terapia cu lumină roșie îmbunătățește sănătatea mitocondrială, ceea ce reduce inflamația și ameliorează durerea prin controlul eliberării de inflammasomi declanșată de ROS (specii reactive de oxigen).

Promovează hormonii care calmează durerea

Terapia cu lumină roșie reproduce efectele naturale ale luminii solare. Acest lucru înseamnă că terapia cu lumină roșie poate regla nivelul de serotonină și poate declanșa eliberarea de beta-endorfină. În timp ce endorfinele blochează anumiți receptori opioizi, serotonina joacă un rol important în reglarea durerii.

 

 

Terapia cu lumină roșie pentru un corp mai sănătos și mai vibrant.

  1. Ameliorarea durerii: Îmbunătățește durerilor musculare și articulare, deoarece terapia cu lumină roșie calmează disconfortul, fiind o alegere ideală pentru cei care caută un management natural al durerii.
  2. Vindecare accelerată: Profitați de puterea terapiei cu lumină roșie pentru a susține mecanismele înnăscute de vindecare ale organismului dumneavoastră, facilitând recuperarea mai rapidă a rănilor, repararea țesuturilor și reabilitarea rănilor.
  3. Îmbunătățirea stării de spirit și a somnului: Experimentați un echilibru îmbunătățit al dispoziției și o mai bună calitate a somnului cu terapia cu lumină roșie. Aceasta are potențialul de a regla ritmurile circadiene și de a spori bunăstarea generală.
  4. Circulație îmbunătățită: Terapia cu lumină roșie stimulează circulația sângelui, ajutând la o livrare mai eficientă a nutrienților către celule și promovând sănătatea cardiovasculară generală.
  5. Efecte antiinflamatorii: Descoperiți ameliorarea afecțiunilor legate de inflamații, deoarece proprietățile antiinflamatorii ale terapiei cu lumină roșie reduc disconfortul în diverse țesuturi.

   PREȚ: 2490 LEI

  Îmbunătățiți-vă sănătatea

  • Materiale de înaltă calitate și durabile
  • Baterie reîncărcabilă și înlocuibilă
  • Cântărește doar 775 de grame
  • Programe de 10 minute ușor de utilizat
  • Duceți-l oriunde, utilizați-l oricând