Sali de fitness

23Jan
23Jan

Un fenomen abstract pe piața muncii din România sau doar schimbarea concepției angajatorului despre importanța angajatului și metodele de retenție a acestuia? Unii ar spune că am ajuns vremurile în care România duce lipsă de forță de muncă și angajatorul face tot posibilul să-și păstreze puținii angajați pe care-i are.

Vorbind despre metodele noi de retenție a angajaților, companiile mari nu mai oferă doar un pachet salarial atractiv și dezvoltare profesională ci își stimulează angajații prin: oaze de relaxare la locul de muncă, sală de fitness în interiorul clădirii de birouri, vacanțe, etc. Ideile sunt împărțite, unele companii optând pentru oaze de relaxare altele pentru săli de fitness unde angajatii fac sport. Cu toate acestea trendul merge spre sport, mai ales dacă vorbim de ”muncă de birou”.

23Jan
23Jan

Fie că ești managerul unui hotel, pensiuni sau doar oferi servicii de cazare, deschiderea unei săli de fitness în interiorul acesteia îți poate aduce un avantaj competitiv major. Acest beneficiu vine din schimbarea mentalității omului modern, din cresterea interesului pentru sport, mișcare, alimentație și preocuparea pentru un stil de viață sănătos. Chiar dacă ideea de vacanță te duce cu gandul la relaxare, acest termen nu presupune încetarea tuturor activităților cotidiene ci presupune înlăturarea stresului, grijilor față de job, casă, bani și orientarea activităților către grija de sine. Astfel, înainte să-ți alegi hotelul sau pensiunea în care vei locui pe perioada vacanței, te gândești ce activități vei întreprinde în această perioadă. Iar acum, când grija pentru sănătate și pentru felul în care arăți este atât de important, cu siguranță vei căuta o unitate de cazare cu sală de fitness, saună sau chiar centru Welness și SPA.

Creat la
 Set Descending Direction
per page
  1. 1
  2. 2