Salutare
Adresa de email:

Prin abonarea la newsletter sunt de acord sa primesc oferte comerciale, notificari privind reducerile de pret si noutati despre produse.

Nu, multumesc

TRANSPORT GRATUIT PESTE 500 DE RON.

Articole

03Apr
03Apr

PAVIGYM

0 Comments| Posted in Articole By fitlife fitlife

PAVIGYM este o experienta de fitness unica si revolutionara, ce combina perfect o podea performanta cu tehnologia interactiva, design-uri inspirationale si programe gata de utilizare.

09Feb
09Feb

Trainingul functional

0 Comments| Posted in Articole By fitlife fitlife

Exercitiile de training functional implica antrenarea corpului pentru orice solicitare de ordin fizic si pentru a ne indeplini cu succes sarcinile de zi cu zi.

22Oct
22Oct

AMT 885 cu Open Stride - Precor

0 Comments| Posted in Articole By fitlife fitlife

Modelul AMT 885 duce fitness-ul la un cu totul alt nivel prin adăugarea tehnologiei Open Stride™. Angrenează exerciţii de fitness din toate nivelurile, cu o varietate infinită de paşi pentru un antrenament eficient, personalizat, cu impact redus.

08Oct
08Oct

Comandă pachetul promoţional format din STEPPER + MANŞETE GREUTĂŢI şi te recompensăm cu 15% REDUCERE la stepper. Plasează comanda astăzi. Ofertă este valabilă în limita stocului disponibil.

08Oct
08Oct

SEG Superweight este recunoscut mai ales pentru gama de biciclete fitness verticale, orizontale şi eliptice, cu destinaţie profesional-comercială. Datorită calităţii lor superioare şi preţului competitiv, bicicletele SEG sunt recomandate cu încredere de profesioniştii din domeniu.

16Sep
16Sep

JN9.5, cel mai nou model de la Inred, vine cu o serie de avantaje în plus faţă de benzile profesionale anterioare.

Creat la
 Set Descending Direction
per page