Salutare
Adresa de email:

Prin abonarea la newsletter sunt de acord sa primesc oferte comerciale, notificari privind reducerile de pret si noutati despre produse.

Nu, multumesc

TRANSPORT GRATUIT PESTE 500 DE RON

Impulse

Stim despre cei de la Impulse Fitness ca au o experienta de 40 de ani in domeniul echipamentelor fitness, producand initial pentru branduri de renume din SUA si Europa, iar de 20 ani au inceput producerea liniilor proprii destinate antrenamentelor de forta si cardio. Reusesc astfel sa ofere o gama vasta de aparate destinate utilizarii profesionale sau in scopuri comerciale. Isi respecta angajamentul de a crea produse inovatoare, de calitate superioara si tocmai acest lucru a facut din Impuls un producator si dezvoltator de top.

Noi recomandam gama Impulse ca fiind cea mai buna alternativa pentru deschiderea unei sali de forta, datorita durabilitatii aparatelor, a ofertei diversificate si a preturilor convenabile. Seria cardio a fost reinventata - benzile de alergare, bicicletele eliptice si spinnerele, stepperele, bicicletele verticale si cele orizontale, in variate modele, au fost concepute pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor. Trecand la partea de forta, au fost concepute aparate ce vizeaz? o singura grupa musculara prin miscari de izolare, aparate duale si multifunctionale.

Datorita cerintelor din ultima vreme, Impulse Fitness a dezvoltat si Seria Crossfit denumita Impulse Zone,  prin care va pune la dispozitie o gama variata de statii pentru a va putea personaliza atat antrenamentul individual, cat si cel de grup.

Stiai ca:

  • Produsele Impulse sunt vandute in peste 100 de tari din intreaga lume?
  • Experienta in producerea echipamentelor fitness a facut din Impulse cel mai mare brand de echipamente fitness din China.
  • In Mai 2012, Impulse Fitness a devenit partener si furnizor exclusiv de echipamente pentru Jocurile Olimpice de la Beijing.
Pret
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Pret
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina

Vezi toate produsele Impulse