Impulse

logo impulse fitness - producator aparate fitness profesionale

Stim despre cei de la  Impulse Fitness ca au o experienta de peste 40 de ani in domeniul echipamentelor fitness, producand initial pentru branduri de renume din SUA si Europa, iar de 20 ani au inceput producerea liniilor proprii destinate antrenamentelor de forta si cardio. Reusesc astfel sa ofere o gama vasta de aparate destinate utilizarii profesionale sau in scopuri comerciale. Isi respecta angajamentul de a crea produse inovatoare, de calitate superioara si tocmai acest lucru a facut din Impuls un producator si dezvoltator de top.

Noi recomandam gama Impulse ca fiind cea mai buna alternativa pentru deschiderea unei sali de forta, datorita durabilitatii aparatelor, a ofertei diversificate si a preturilor convenabile. Seria cardio a fost reinventata - benzile de alergare, bicicletele eliptice si spinnerele, stepperele, bicicletele verticale si cele orizontale, in variate modele, au fost concepute pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor. Trecand la partea de forta, au fost concepute aparate ce vizeaza o singura grupa musculara prin miscari de izolare, aparate duale si multifunctionale. Impulse Fitness a dezvoltat si Seria Crossfit denumita Impulse Zone,  prin care va pune la dispozitie o gama variata de statii pentru a va putea personaliza atat antrenamentul individual, cat si cel de grup.

In fata unui ritm atat de aglomerat al vietii, Impulse Fitness a dezvoltat conceptul Light Fitness si a explorat un tip nou de antrenament, avand scopul de a „castiga mai mult cu mai putin efort” si de a-l integra ca pe un exercitiu normal in viata de zi cu zi. Impulse Fitness a dat numele de RE-LIFE acestor echipamente, gandindu-se la clientii care pot recastiga vitalitatea corpului si pot reconstrui calitatea vietii prin utilizarea acestei serii de produse.

Stiai ca:

  • Produsele Impulse sunt vandute in peste 100 de tari din intreaga lume?
  • Experienta in producerea echipamentelor fitness a facut din Impulse cel mai mare brand de echipamente fitness din China.
  • In Mai 2012, Impulse Fitness a devenit partener si furnizor exclusiv de echipamente pentru Jocurile Olimpice de la Beijing.
Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina

Vezi toate produsele Impulse