Iron Gym

logo iron gym - producator echipamente fitness

Iron Gym a luat nastere in Statele Unite, incepandu-si povestea de succes in anul 2008. Produsele Iron Gym sunt multifunctionale, se monteaza si utilizeaza usor, intr-un timp scurt, fiind o alternativa extrem de ieftina a programelor mult mai scumpe din salile de sport. Producerea echipamentelor de fitness pentru acasa este focusul central al acestui brand, distingandu-se de concurenta prin materialele de marketing de top si modul unic de ambalare al produselor.

Iron Gym este creatorul barei de tractiuni The Original Iron Gym destinat antrenarii partii superioare a corpului si deja cunoscuta roara de abdomen IRON GYM SPEED ABS. Aceste produse, lansate in anul 2008, au fost printre cele mai bine vandute produse de fitness pentru acasa, cu peste 20 milioane de bucati comercializate. In prezent, Iron Gym a dezvoltat o gama complexa de aparate din aceeasi categorie, complementare ca utilizare, testate si validate de mii de retaileri si milioane de utilizatori din toata lumea.                                              

Pentru 2016, Iron Gym lanseaza „Fitness @ Home” o noua categorie, cu produse destinate atat barbatilor cat si femeilor, pe langa „Strenght @ Home”, categoria deja existenta.

 

Stiai ca:

  • Prin intermediul Training Academy, Iron Gym ofera utilizatorilor din intreaga lume informatii folositoare privind antrenamentul acasa, ghiduri de alimentatie, clipuri video de instruire si provocari.
Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Disponibilitate
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina

Vezi toate produsele Iron Gym