Salutare
Adresa de email:

Prin abonarea la newsletter sunt de acord sa primesc oferte comerciale, notificari privind reducerile de pret si noutati despre produse.

Nu, multumesc

TRANSPORT GRATUIT PESTE 500 DE RON

Precor

Precor este o companie americana ce proiecteaza si produce echipamente cardio si forta high-end, cu investitii puternice in cercetare si rezultate de neegalat. Cu o experienta de aproape 30 de ani, este lider incontestabil datorita atentiei pe care o acorda caracteristicilor ergonomice si superioritatii tehnologice avansate a aparatelor. Ei studiaza si anticipeaza constant nevoile oamenilor si organizatiilor, redefinind continuu nivelele de inovatie, calitate si service. Scopul celor de la Precor este de a oferi experiente personale de sanatate si fitness care sa-i ajute pe oameni sa traiasca viata pe care si-o doresc.

Surpriza vine din faptul ca, in contextul concurentei acerbe a pietelor de biciclete eliptice, benzi de alergare si steppere, un singur producator a reusit sa imbine toate aceste aparate intr-unul singur care sa fie superior ca interactivitate, functionalitate si design – AMT (Adaptive Motion Trainer).

Pret
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Pret
 Set Descending Direction

Grid Lista

15 pe pagina
Vezi toate produsele Precor